Rod lancip

Pedaran pondok:

Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna.


Detil Produk

Tanda Produk

Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna. Panjang baja tirus diukur tina kerah dugi ka tungtung bit. Liang biasana dibor dina paningkatan 0,6 m pikeun nampung panjang feed leg udara. Baja anu dibor diekstraksi sareng dituturkeun sareng diaméter bor batu anu diameter langkung alit dina panjang baja salajengna dina urutan.
Aya dua diaméter héks baja standar - 22mm atanapi 25mm. Sareng bit sareng batang kami anu diruncing aya dina rupa-rupa sudut taper (7 derajat, 11 derajat, 12 derajat)
Rod Gimarpol's Tapered sayogi kalayan pangobatan panas frekuensi tinggi atanapi karbonisasi pinuh.
Sudut Taper: 7 °, 11 °, 12 °
Diaméter Soket : H19 , H22 , H25 MM

Ngaran produk: Rod Rod
ltem No.:B19 B22
Warna: Hideung, Biru, Beureum atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuran: Salaku pamundut anjeun
Kauntungannana: Merk terkenal di jero negeri, kualitas luhur, ketat pamariksaan sareng tés, jasa saatos penjualan anu saé

Éféktif Lenath: 1000-4500 MM
Fitur: Mastikeun hirup pangeboran anu saé ku ngagunakeun tungsten karbida anu unggul.
Téhnologi las anu basi sareng asak mastikeun kualitas batang.
Perlakuan panas lntegrate mastikeun kualitas rod.
Pakét: Kasus kai atanapi sakumaha pamundut anjeun
MOQ: 100OPC
Waktos Pangiriman: 3 davs saatos dikonfirmasi pavment
tt

qqq

yyy

uiy

Panjangna

Sapotong BeuratApprox (kg)
Milimeter (mm) Suku
1000 3'3 '' 100 315
1200 3'9 '' 100 370
1400 4'6 '' 100 435
1500 4'9 '' 100 465
1600 5'2 '' 100 495
1800 5'9 '' 100 555
2000 6'6 '' 100 620
2200 7'2 '' 100 680
2400 7'9 '' 100 740
2500 8'2 '' 100 770
2600 8'5 '' 100 800
2800 9'2 '' 100 860
3000 9'8 '' 100 920
3300 10'8 '' 100 1010
3500 11'5 '' 100 1070
4000 13'1 '' 100 1220
4500 14'8 '' 100 1370

FAQ

Q1: Dupi urang milih warna bit tombol?
Leres, kami gaduh emas, silvery, hideung biru pikeun pilihan anjeun.
Q2: Naha urang tiasa ngarobih tanda urang dina tombol bit?
 Leres, urang tiasa nyirian tanda perusahaan anjeun dina tombol bit. (Kecuali urutan sampel)
Q3: Naha anjeun ngagaduhan jasa saatos dijual sareng jasa jaminan?
Sagala masalah Kualitas atanapi kuantitas sakali dikonfirmasi, kami bakal ngimbangan anjeun sami. Naon patarosan atanapi masalah urang bakal bales anjeun dina 24 jam.
Q4: Naha kuring tiasa percanten ka perusahaan anjeun?
Perusahaan kami parantos disahkeun ku pamaréntah Cina, sareng diverifikasi ku Ali baba Jaminan Perdagangan. 100% ngabalikeun duit tina Jaminan Jaminan Dagang .Ali baba tiasa ngajamin sadayana pamayaran anjeun. Ngan mesen ti AS!

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami