FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon waktos kiriman anjeun?

Biasana produk peryogi 20 dinten kanggo ngahasilkeun, dina waktos 3 dinten upami di bekel.

Naon cara mayar anu ditampi?

Kami satuju T / T, L / C, West Union, One touch, Money Gram, Paypal.

Kumaha upami Pengiriman?

Dumasar kana jumlah anu sanés. Urang tiasa ngirimkeun ka anjeun ku Express, ku Air, Laut, sareng Train. Atan kirimkeun barangna ka agén Cina anjeun.

Kumaha carana ngontrol kualitasna?

Urang kedah parios & uji coba sadayana tombol sakedap sateuacan kintun.

 Naha anjeun satuju urutan conto?

Leres, kami wilujeng sumping urutan sampel anjeun pikeun nguji kualitas kami.

Naha urang tiasa milih warna bit tombol?

Leres, kami gaduh emas, silvery, hideung biru pikeun pilihan anjeun.

Naha urang tiasa ngarobih tanda urang dina tombol bit?

Leres, urang tiasa nyirian tanda perusahaan anjeun dina tombol bit. (Kecuali urutan sampel)

Naha anjeun ngagaduhan jasa purna jual sareng jasa jaminan?

Sagala masalah Kualitas atanapi kuantitas sakali dikonfirmasi, kami bakal ngimbangan anjeun sami. Naon patarosan atanapi masalah urang bakal bales anjeun dina 24 jam.

Naha kuring tiasa percanten ka perusahaan anjeun?

Perusahaan kami parantos disahkeun ku pamaréntah Cina, sareng diverifikasi ku Ali baba Jaminan Perdagangan. 100% ngabalikeun duit tina Jaminan Jaminan Dagang .Ali baba tiasa ngajamin sadayana pamayaran anjeun .Kunut waé ti Amérika Serikat!

Hoyong damel sareng urang?