Rod bor tambang batubara

  • Coal mine rods

    Tambang batubara

    Rod bor spiral géologis gaduh kinerja torsi tinggi, anu dianggo ku agul-agul tunggal atanapi sabeulah hélik ganda. Éta Ngadopsi waja géologis khusus sareng metode pengelasan gesekan canggih.
  • Coal drill pipe

    Pipa bor batubara

    Kami biasana percanten yén karakter hiji urang mutuskeun produk 'kualitas luhur, detil mutuskeun produk' saé, kalayan réalistis, épéktip JEUNG INNOVATIF sumanget pikeun harga Dicutat pikeun Pipa Keramik Cina, Kami ngabagéakeun prospek sakitar kecap pikeun nyauran kami pikeun masa depan interaksi bisnis leutik. Produk sareng solusi kami anu pangsaéna. Sakali Dipilih, Idéal Salamina!