Rod bor tirus

  • Taper drill pipe

    Pipa bor tirus

    Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna. Panjang baja tirus diukur tina kerah dugi ka tungtung bit.
  • Taper rods

    Rod lancip

    Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna.