DTH bor saeutik

  • TH drill bit Taper drill bits

    TH bor bit Taper bor bit

    Bor Bor didamel tina paduan keras kelas sareng waja khusus, umumna dicocogkeun sareng bor batu tugas, pikeun ngebor liang batu dina diaméter 50mm. Alat-alat bor dianggo dina tambang metalurgi, éksplorasi géologis, pangwangunan konservasi cai, listrik, lalu lintas, torowongan, tambang, proyek batu pertahanan nasional jsb.