Produk unggulan

Kayaning batang tirus, batang benang, pahat sareng bit tombol sareng alat pangeboran tambang sanésna.

Bor batu pneumatik

Milarian alat anu idéal pikeun sadayana ...

Pipa bor tirus

Nami Produk: Rod Bor ltem No.:B19 B22 ...

TH bor bit Taper bor bit

Kauntungan Kami Urang tiasa teras-terasan nyugemakeun ...

Bor bit Jangkar bit

Kami percanten: Inovasi mangrupikeun jiwa sareng spiri urang ...

Thread bit Screw bor

Kami ngiringan prinsip manajemén "Kualit ...
recommend_img

Profil Perusahaan

Hebei Gimarpol Mesin Téhnologi Co., Ltd.

Hebei Gimarpol Mesin Téhnologi Co., Ltd perenahna di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei. Gimarpol khusus pikeun ngahasilkeun sareng ngekspor alat pertambangan. Kisaran produk utama urang kalebet, rig bor, bit bor sareng rod bor. Kayaning batang tirus, batang benang, pahat sareng bit tombol sareng alat pangeboran tambang sanésna.