Tombol sakedik

  • TH drill bit Taper drill bits

    TH bor bit Taper bor bit

    Bor Bor didamel tina paduan keras kelas sareng waja khusus, umumna dicocogkeun sareng bor batu tugas, pikeun ngebor liang batu dina diaméter 50mm. Alat-alat bor dianggo dina tambang metalurgi, éksplorasi géologis, pangwangunan konservasi cai, listrik, lalu lintas, torowongan, tambang, proyek batu pertahanan nasional jsb.
  • Thread bit Screw drill

    Thread bit Screw bor

    Kami ngudag tarékah manajemén "Kualitas anu kualitas luhur, Perusahaan anu paling luhur, Status anu munggaran", sareng tulus bakal nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadaya pembeli pikeun Produk Anyar Panas Cina 5/8 "-11 Thread Inti Bor Bor pikeun Batu (JL-DC5 / 8), Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun sareng industri ieu ...
  • Drill bits Anchor bit

    Bor bit Jangkar bit

    Kami percanten: Inovasi mangrupikeun jiwa sareng sumanget urang. Kualitas hirup urang. Peryogi Shopper nyaéta Gusti urang pikeun harga grosir 2019 Tombol Baja Keras Bit pikeun Penambangan, Kami bakalan bakalan nyayogikeun téknologi pemurnian terampil sareng pilihan pikeun anjeun sacara pribadi! Harga borongan 2019 Cina Bor Rig Bor Bit, Tombol Bit, Kami leres-leres ngarepkeun kanggo kerjasama sareng konsumén di panjuru dunya, upami anjeun hoyong gaduh inpormasi langkung lengkep, mangga dihubungi kami, kami parantos ngarepkeun ngawangun g .. .