Rod bor

  • Coal mine rods

    Tambang batubara

    Rod bor spiral géologis gaduh kinerja torsi tinggi, anu dianggo ku agul-agul tunggal atanapi sabeulah hélik ganda. Éta Ngadopsi waja géologis khusus sareng metode pengelasan gesekan canggih.
  • Taper drill pipe

    Pipa bor tirus

    Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna. Panjang baja tirus diukur tina kerah dugi ka tungtung bit.
  • Drill pipe Threaded rod

    Pipa bor rod Threaded

    Rod bor tirus utami dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, panguat gunung, penambatan sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, paséa, jalan-jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina. Éta ngagaduhan umur jasa anu panjang. setrés ngalipet tinggi, mindahkeun énergi perkusi tina bor batu kana pangeboran sakedik teras kana batu.
  • Thread rods

    Batang benang

    Batang bor benang utamina dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, penguatan gunung, jangkar sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, tambang, jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina.
  • Taper rods

    Rod lancip

    Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna.
  • Coal drill pipe

    Pipa bor batubara

    Kami biasana percanten yén karakter hiji urang mutuskeun produk 'kualitas luhur, detil mutuskeun produk' saé, kalayan réalistis, épéktip JEUNG INNOVATIF sumanget pikeun harga Dicutat pikeun Pipa Keramik Cina, Kami ngabagéakeun prospek sakitar kecap pikeun nyauran kami pikeun masa depan interaksi bisnis leutik. Produk sareng solusi kami anu pangsaéna. Sakali Dipilih, Idéal Salamina!