Bor batu pneumatik

Pedaran pondok:

Milarian alat anu idéal pikeun sadaya operasi pangeboran genggam? Bor batu Gimarpol mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Aranjeunna nawiskeun desain ramping, konsumsi hawa rendah sareng gampang ditanganan. Kalayan fitur éta, anjeun tiasa ngandelkeun performa tinggi, kateguhan sareng biaya perawatan murah.


Detil Produk

Tanda Produk

Milarian alat anu idéal pikeun sadaya operasi pangeboran genggam? Bor batu Gimarpol mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Aranjeunna nawiskeun desain ramping, konsumsi hawa rendah sareng gampang ditanganan. Kalayan fitur éta, anjeun tiasa ngandelkeun performa tinggi, kateguhan sareng biaya perawatan murah. Naon deui, sistem pelumasan ngajaga bagian-bagian anu tiasa dijaga teras-terasan dijagi sareng kecepatan pangeboran konstan ngabantosan umur panjang.

Bor batu tipe pneumatic YT27 / YT28 / YT29A Gimarpol pikeun ngebor dina batu arah anu horisontal sareng liang arah condong, tiasa ogé nepi liang pangeboran pangeboran, liangna diaméterna ~ 35 ~ 45 mm, sareng jero pangeboran anu efektif 5 méter.

Gumantung kana ukuran jalanna bagian-bagian kaayaan sareng kaayaan operasi, mesinna tiasa dianggo suku gas FT160A, jenis gas tipe FT160C panjang, suku dipiceun FT160B (tambang logam ogé tiasa dianggo suku gas FT170), ogé tiasa dipasang dina jumbo atanapi bor raka kana pangeboran garing sareng baseuh.

Spésifikasi

Ngaran parameter na Unit Nilai parameter
Beurat kg 27
Panjangna mm 659
Diaméter silinder mm 82
Pélon stroke mm 60
Konsumsi gas L / s ≤65
Pangeboran sareng frékuénsi Hz ≥37
énergi lmpact J ≥269
Laju borehole mm / mnt ≥475
Diaméterna liang bolong mm 34-42
Jero perforating m 5
Shank mm 22 × 108 土 1

dsw

kk

Skénario Gawe

wdd

Bengkel sareng Paket

kkkkkkk

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk