Tombol Utas bit

  • Thread bit Screw drill

    Thread bit Screw bor

    Kami ngudag tarékah manajemén "Kualitas anu kualitas luhur, Perusahaan anu paling luhur, Status anu munggaran", sareng tulus bakal nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadaya pembeli pikeun Produk Anyar Panas Cina 5/8 "-11 Thread Inti Bor Bor pikeun Batu (JL-DC5 / 8), Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun sareng industri ieu ...