Produk

  • Coal mine rods

    Tambang batubara

    Rod bor spiral géologis gaduh kinerja torsi tinggi, anu dianggo ku agul-agul tunggal atanapi sabeulah hélik ganda. Éta Ngadopsi waja géologis khusus sareng metode pengelasan gesekan canggih.
  • Taper drill pipe

    Pipa bor tirus

    Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna. Panjang baja tirus diukur tina kerah dugi ka tungtung bit.
  • Drill pipe Threaded rod

    Pipa bor rod Threaded

    Rod bor tirus utami dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, panguat gunung, penambatan sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, paséa, jalan-jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina. Éta ngagaduhan umur jasa anu panjang. setrés ngalipet tinggi, mindahkeun énergi perkusi tina bor batu kana pangeboran sakedik teras kana batu.
  • Thread rods

    Batang benang

    Batang bor benang utamina dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, penguatan gunung, jangkar sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, tambang, jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina.
  • Shank Adapter

    Shank Adaptor

    Shank adaptor pikeun nyocogkeun sadayana jinis Mesin Bor, duanana Pneumatik sareng Hidrolik. Tugas adaptor shank nyaéta ngirimkeun torsi rotasi, gaya pakan, énergi tabrakan sareng médiam siram kana senar bor.
  • Taper rods

    Rod lancip

    Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna.
  • TH drill bit Taper drill bits

    TH bor bit Taper bor bit

    Bor Bor didamel tina paduan keras kelas sareng waja khusus, umumna dicocogkeun sareng bor batu tugas, pikeun ngebor liang batu dina diaméter 50mm. Alat-alat bor dianggo dina tambang metalurgi, éksplorasi géologis, pangwangunan konservasi cai, listrik, lalu lintas, torowongan, tambang, proyek batu pertahanan nasional jsb.
  • Thread bit Screw drill

    Thread bit Screw bor

    Kami ngudag tarékah manajemén "Kualitas anu kualitas luhur, Perusahaan anu paling luhur, Status anu munggaran", sareng tulus bakal nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadaya pembeli pikeun Produk Anyar Panas Cina 5/8 "-11 Thread Inti Bor Bor pikeun Batu (JL-DC5 / 8), Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun sareng industri ieu ...
  • Coal drill pipe

    Pipa bor batubara

    Kami biasana percanten yén karakter hiji urang mutuskeun produk 'kualitas luhur, detil mutuskeun produk' saé, kalayan réalistis, épéktip JEUNG INNOVATIF sumanget pikeun harga Dicutat pikeun Pipa Keramik Cina, Kami ngabagéakeun prospek sakitar kecap pikeun nyauran kami pikeun masa depan interaksi bisnis leutik. Produk sareng solusi kami anu pangsaéna. Sakali Dipilih, Idéal Salamina!
  • Rock drill hand-held rock drill

    Bor batu bor batu dicekel

    Ayeuna urang gaduh alat anu unggul. Solusi kami diékspor ka Amérika Serikat anjeun, Inggris sareng sajabina, ngaraosan nami anu luhung di antara palanggan pikeun Cina Gold Supplier pikeun China Mining Yt28 Yt29A Air Hammer Rock Drill, Ngabagéakeun pamundut anjeun, jasa anu paling épéktip sigana bakal dipasihkeun kalayan pinuh haté.
  • Drill bits Anchor bit

    Bor bit Jangkar bit

    Kami percanten: Inovasi mangrupikeun jiwa sareng sumanget urang. Kualitas hirup urang. Peryogi Shopper nyaéta Gusti urang pikeun harga grosir 2019 Tombol Baja Keras Bit pikeun Penambangan, Kami bakalan bakalan nyayogikeun téknologi pemurnian terampil sareng pilihan pikeun anjeun sacara pribadi! Harga borongan 2019 Cina Bor Rig Bor Bit, Tombol Bit, Kami leres-leres ngarepkeun kanggo kerjasama sareng konsumén di panjuru dunya, upami anjeun hoyong gaduh inpormasi langkung lengkep, mangga dihubungi kami, kami parantos ngarepkeun ngawangun g .. .
  • Pneumatic rock drills

    Bor batu pneumatik

    Milarian alat anu idéal pikeun sadaya operasi pangeboran genggam? Bor batu Gimarpol mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Aranjeunna nawiskeun desain ramping, konsumsi hawa rendah sareng gampang ditanganan. Kalayan fitur éta, anjeun tiasa ngandelkeun performa tinggi, kateguhan sareng biaya perawatan murah.