Warta

  • Pompa Diafragma dina Penjualan Panas

    Kalayan mimiti usum semi, salju lebur di gunung, cai mawa révitalisasi ka alam, tapi dina waktos anu sasarengan, éta ngaganggu gawé di gunung. Pompa diafragma ayeuna ngagaduhan peran penting dina karya éta. Pompa di perusahaan urang parantos janten "bintang" ...
    Maca deui
  • Kasempetan anyar di Cina-Amérika Latin

    Perdagangan barang dagangan LAC-Cina ampir sampurna stabil dina taun 2020. Ieu kedah diperhatoskeun, sabab LAC GDP turun langkung ti 7 persén di 2020 numutkeun perkiraan IMF, kaleungitan kamekaran dasawarsa. , sareng ékspor barang dagangan régional murag sacara umum (PBB 2021). Nanging, kumargi perdagangan stabil ...
    Maca deui
  • Kaayaan mesin Rock Drill

    Dina dua taun ka pengker, bor batu tina bor suku hawa kalayan kakuatan pangaruh ageung di pasar parantos ningkat, sareng bor batu tina bagian tina bit hiji bentuk kualitas luhur sareng tombol tombol diaméter leutik parantos ningkat. Tombol diaméterna alit sakedik salaku produk utami dina industri alat brazing sareng waja ...
    Maca deui