Shank Adaptor

Pedaran pondok:

Shank adaptor pikeun nyocogkeun sadayana jinis Mesin Bor, duanana Pneumatik sareng Hidrolik. Tugas adaptor shank nyaéta ngirimkeun torsi rotasi, gaya pakan, énergi tabrakan sareng médiam siram kana senar bor.


Detil Produk

Tanda Produk

Adaptor Shank
Naon adaptor shank?
Bar shank, strike bar, shank adaptor
Shank adaptor pikeun nyocogkeun sadayana jinis Mesin Bor, duanana Pneumatik sareng Hidrolik. Tugas adaptor shank nyaéta ngirimkeun torsi rotasi, gaya pakan, énergi tabrakan sareng médiam siram kana senar bor.
Desain huntu benang ilmiah sareng standar mangrupikeun dasar pakakas bor, sambungan benang kualitas luhur, mastikeun ngatur prosés benang presisi mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun ngajamin kinerja anu hadé tina sambungan benang. Sambungan benang anu teu akurat sareng celah anu ageung atanapi alit bakal ngakibatkeun geter frékuénsi luhur sareng oyag nalika ngebor, nyababkeun suhu tinggi benang sareng rusak.
Pamundut OEM sayogi.
SSSSAD
Catetan:
1. Pilih bit bor anu pas atanapi bit numutkeun bahan anu dibor.
2. Saluyukeun kagancangan rotasi anu saluyu sareng bahan anu bakal dibor. Upami laju rotasi gancang teuing, bahan titik lebur anu panas bakal lemes, sareng bahan lemes kalayan kecepatan rotasi anu terlalu laun bakal nempel.
3. Nangtukeun jumlah eupan mesin pangeboran numutkeun jero sareng diaméterna liang anu dibor.
4. Mesin pangeboran mangrupikeun pakan rotary gancang-gancang, sareng panyalindungan kaamanan kedah diperhatoskeun.
5. Nengetan mastikeun seukeutna bor bit. Perlu ngasah atanapi ngagentos bit bor sacara teratur.
6. Sacara rutin pelumasi aci bor.
Aplikasi:
(1) Dampak rig pangeboran: rig pangeboran pangaruh tali kawat, rig pangeboran pipa bor.
(2) Rig pangeboran Rotary: tipe aci nangtung – tipe pakan cecekelan, jenis pakan diferensial spiral, rig pangeboran tipe pakan hidrolik; tipe puteran – tali baja ditambah jinis dekompresi, silinder hidrolik ditambah rig pangeboran tipe dekompresi; tipe sirah kakuatan hidrolik mobile Rotator-pinuh, rig pangeboran sirah sirah mékanis.
(3) Rig pangeboran geter.
(4) Rig pangeboran majemuk: Rig pangeboran kalayan fungsi sapertos geter, tabrakan, rotasi, tekanan statis sareng sajabina dina kombinasi anu sanés.
FAQ

Q1: Naon waktos kiriman anjeun?
Biasana produk peryogi 20 dinten kanggo ngahasilkeun, dina waktos 3 dinten upami di bekel.
Q2: Naon cara pembayaran anu ditampi?
Kami satuju T / T, L / C, West Union, One touch, Money Gram, Paypal.
Q3: Kumaha upami Kiriman?
Dumasar kana jumlah anu sanés. Urang tiasa ngirimkeun ka anjeun ku Express, ku Air, Laut, sareng Train. Atan kirimkeun barangna ka agén Cina anjeun.
Q4: Kumaha carana ngontrol kualitasna?
Urang kedah parios & uji coba sadayana tombol sakedap sateuacan kintun.
Q5: Naha anjeun satuju urutan conto?
Leres, kami wilujeng sumping urutan sampel anjeun pikeun nguji kualitas kami.
Q6: Naha urang tiasa milih warna tombol bit?
Leres, kami gaduh emas, silvery, hideung biru pikeun pilihan anjeun.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami