Bor bit Jangkar bit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kami percanten: Inovasi mangrupikeun jiwa sareng sumanget urang. Kualitas hirup urang. Peryogi Shopper nyaéta Gusti urang pikeun harga grosir 2019 Tombol Baja Keras Bit pikeun Penambangan, Kami bakalan bakalan nyayogikeun téknologi pemurnian terampil sareng pilihan pikeun anjeun sacara pribadi!
Harga borongan 2019 Bor Cina Rig Bor Bit, Tombol Bit, Kami leres-leres ngarepkeun kanggo damel babarengan sareng konsumén di panjuru dunya, upami anjeun hoyong gaduh inpormasi langkung lengkep, mangga dihubungi kami, kami parantos ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu saé sareng anjeun.

111

Parameter produk
Bit jangkar dipaké salaku konsumsi korban pikeun liang pangeboran, biasana aya Tungsten karbida sareng waja ngeraskeun dua jinis, ngalangkungan mesin produksi atanapi casting produksi.
Jenis benang: R25, R32, R38, R51, T30, T40, T52, T73, T76, T103, T111, T127, T130 jsb.

Jenis bit:
EX Sadaya palang baja pikeun leueur pikeun formasi taneuh anu sedeng.
Tombol ES Hardened bit pikeun lemah taneuh / pasir semén lemah sareng formasi batu rusak.
Ew Clay bit pikeun liat lemes sareng taneuh.
EC Nguatkeun lengkungan bit pikeun leueur kana formasi taneuh atanapi keusik.
Diamater Hardened 3 cutter bit pikeun lemah taneuh semén / keusik sareng formasi batu rusak.
EXX TC cross bit kanggo formasi batuan sedeng dugi ka kuat.
Tombol ESS TC bit pikeun formasi batuan anu kuat.
ECC TC lengkungan bit pikeun formasi batuan anu rusak.
EYY TC 3 cutter bit pikeun formasi batuan retakan sedeng.

333

Perusahaan Kami
Hebei Gimarpol Mesin Téhnologi Co., Ltd mangrupikeun perusahaan patungan sarengEur ope Rakan, anu perenahna di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina. Perusahaan kami khusus ngasilkeun sareng ngekspor pertambangan batubara, sapertos mesin bor hidrolik sareng pneumatik, hateup bénténg sareng pangeboran, sapertos bor sareng rod bor sareng pabrik sorangan di Kota Shijiazhuang.

Kalayan pangalaman kami anu langkung saé pikeun langkung ti dasawarsa sareng ku insinyur profesional tim tim, urang fokus kana nyayogikeun solusi lengkep pikeun mesin pertambangan. Pasar target sacara bertahap dialihkeun tina pasar stik kubah ka pasar internasional, produk diékspor langkung ti tilu puluh nagara sareng daérah, kalebet Asia Tenggara , Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Afrika Kidul, Polandia, Rusia, Asia Tengah sareng sajabina, sareng ngadegkeun mérek sareng reputasi ininternational market anu saé.
79a2f3e7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk