Thread bit Screw bor

Pedaran pondok:

Kami ngudag tarékah manajemén "Kualitas anu kualitas luhur, Perusahaan anu paling luhur, Status anu munggaran", sareng tulus bakal nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadaya pembeli pikeun Produk Anyar Panas Cina 5/8 "-11 Thread Inti Bor Bor pikeun Batu (JL-DC5 / 8), Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun sareng industri ieu ...


Detil Produk

Tanda Produk

Kami ngudag tarékah manajemén "Kualitas kualitas luhur, Perusahaan anu paling luhur, Status anu munggaran", sareng tulus bakal nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadaya pembeli pikeun Produk Anyar Panas Cina 5/8 11 -11 Thread Inti Bor Bor pikeun Batu (JL-DC5 / 8), Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman sareng industri ieu, sareng penjualan produk kami sacara mumpuni mumpuni. Kami bakal nyayogikeun anjeun salah sahiji ideu anu paling terampil pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun. Sagala masalah, kajantenkeun kami!
Produk Anyar Panas Cina Inten Inti Bor, Inti Bor Bit, Kami merhatoskeun pisan kana palayanan pelanggan, sareng ngarawat unggal palanggan. Kami ngajaga reputasi anu kuat dina industri salami mangtaun-taun. Kami jujur ​​sareng damel dina ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén urang.
6
Ukuran bit bor Gimarpol's ukuran bor tina 33mm-178mm, kalebet tipe thread H25, R25, R28, R32, R38, T38, T45, T51, ST58, ED58 sareng sajabana, pikeun jinis tombol bit, reaming button bit, retrac bit bit, lungsur pusat tombol retract bit.
Bentuk tombol bit tombol urang buleud, balistik, kerucut kanggo nasabah kanggo milih.
Tombolna tiasa panas dilebetkeun kana awak sareng dilas kana awak. Disaluyukeun sayogi.

Kauntungannana
1. Kualitas luhur
2. Harga Kompetitif
3. Kekecapan Tinggi
4. Pangiriman Dina Waktos

Aplikasi
Tombol bit seueur dianggo pikeun pangeboran batuan, liang peledakan sareng karya bor sanésna di tambang, tambang batu bara,
konstruksi jalan sareng bendungan sareng proyek anu sami.

Pangeboran bangku T45
Bor saeutik Diameter Diaméterna NoXbutton Liang siram Beurat sakitar (kg) P / N
mm inci Hareupeun Gauge Angle Hareupeun Samping
Tombol retrac bit Tombol buleud
70 2 3/4 4 × 11 8 × 11 40 ° 2 - 2.5 1531-70T45-411 / 811-45-QYK5
70 2 3/4 3 × 11, 1 × 9 6 × 11 35 ° 3 - 2.5 1533-70T45-411 / 611-45-QYK5
70 2 3/4 4 × 10, 1 × 10 8 × 11 35 ° 4 - 2.5 1632-70T45-510 / 811-45-QYK5
76 3 4 × 11 8 × 11 40 ° 2 - 3.2 1531-76T45-411 / 811-45-QYK5
76 3 5 × 11 8 × 12 35 ° 2 1 3.2 1531-76T45-511 / 812-45-QYK5
76 3 3 × 11, 1 × 11 6 × 13 35 ° 3 - 3.2 1533-76T45-411 / 613-45-QYK5
76 3 4 × 11, 1 × 11 8 × 11 35 ° 4 - 3.2 1632-76T45-511 / 811-45-QYK5
76 3 4 × 11, 1 × 11 8 × 12 35 ° 4 - 3.2 1632-76T45-511 / 812-45-QYK5
89 3 1/2 4 × 13 8 × 13 40 ° 2 - 5.4 1531-89T45-413 / 813-45-QYK5
89 3 1/2 6 × 11 8 × 12 35 ° 2 - 5.4 1531-89T45-611 / 812-45-QYK5
89 3 1/2 3 × 11, 2 × 11 6 × 13 35 ° 3 1 5.4 1533-89T45-511 / 613-45-QYK5
89 3 1/2 4 × 11, 1 × 11 8 × 12 35 ° 4 - 5.4 1533-89T45-511 / 812-45-QYK5
89 3 1/2 4 × 13, 1 × 13 8 × 13 35 ° 4 - 5.4 1531-70T45-513 / 813-45-QYK5
102 4 5 × 14 8 × 14 40 ° 2 - 6.8 1531-102T45-514 / 811-45-QYK5
Bor saeutik Diameter Diaméterna NoXbutton Liang siram Beurat sakitar (kg) P / N
mm inci Hareupeun Gauge Angle Hareupeun Samping
tombol bit 70 2,75 4 × 11 8 × 11 40 ° 2 - 2.3 1431-70T45-411 / 811-45-QYK5
70 2,75 3 × 11, 1 × 9 6 × 11 35 ° 3 - 2.2 1433-70T45-411 / 611-45-QYK5
70 2,75 4 × 10, 1 × 10 8 × 11 35 ° 4 - 2.2 1432-70T45-510 / 811-45-QYK5
76 3 4 × 11 8 × 11 40 ° 2 - 2.6 1431-76T45-411 / 811-45-QYK5
76 3 5 × 11 8 × 12 35 ° 2 1 2.6 1431-76T45-511 / 812-45-QYK5
76 3 3 × 11, 1 × 11 6 × 13 35 ° 3 - 2.4 1433-76T45-411 / 613-45-QYK5
76 3 4 × 11, 1 × 11 8 × 12 35 ° 4 - 2.6 1432-76T45-511 / 812-45-QYK5
89 3.5 4 × 13 8 × 13 40 ° 2 - 4.6 1431-89T45-413 / 813-45-QYK5
89 3.5 6 × 11 8 × 12 35 ° 2 - 4.6 1431-89T45-611 / 812-45-QYK5
89 3.5 3 × 11, 2 × 11 6 × 13 35 ° 3 1 4.1 1433-89T45-511 / 613-45-QYK5
89 3.5 4 × 11, 1 × 11 8 × 12 35 ° 4 - 4.6 1433-89T45-511 / 812-45-QYK5
89 3.5 4 × 13, 1 × 13 8 × 13 35 ° 4 - 4.6 1432-89T45-513 / 813-45-QYK5
102 4 5 × 14 8 × 14 40 ° 2 - 5 1431-102T45-514 / 814-45-QYK5
102 4 6 × 13 8 × 16 40 ° 2 1 5 1431-102T45-613 / 816-45-QYK5
102 4 3 × 13,2 × 13 6 × 14 35 ° 3 1 4.5 1433-102T45-513 / 614-45-QYK5
102 4 4 × 13, 1 × 13 8 × 14 35 ° 4 - 4.5 1433-102T45-513 / 814-45-QYK5
102 4 4 × 13, 2 × 13 8 × 13 35 ° 4 1 4.5 1433-102T45-613 / 813-45-QYK5
  Tombol parabola
70 2,75 3 × 11, 1 × 9 6 × 11 35 ° 3 - 2.2 1433-70T45-411 / 611-45-YK5
70 2,75 4 × 10, 1 × 10 8 × 11 35 ° 4 - 2.2 1432-70T45-510 / 811-45-YK5
76 3 4 × 11 8 × 11 40 ° 2 - 2.6 1431-76T45-411 / 811-45-YK5
76 3 5 × 11 8 × 12 35 ° 2 1 2.6 1431-76T45-511 / 812-45-YK5
76 3 3 × 11, 1 × 11 6 × 13 35 ° 3 1 2.4 1433-76T45-411 / 613-45-YK5
76 3 4 × 11, 1 × 11 8 × 11 35 ° 4 - 2.6 1432-76T45-511 / 811-45-YK5
76 3 4 × 11, 1 × 11 8 × 12 35 ° 4 - 2.6 1432-76T45-511 / 612-45-YK5
89 3.5 4 × 13 8 × 13 40 ° 2 - 4.6 1431-89T45-413 / 813-45-YK5
89 3.5 6 × 11 8 × 12 35 ° 2 - 4.6 1431-89T45-611 / 812-45-YK5
89 3.5 3 × 11, 2 × 11 6 × 13 35 ° 3 1 4.1 1433-89T45-511 / 613-45-YK5
89 3.5 4 × 11, 1 × 11 8 × 12 35 ° 4 - 4.6 1433-89T45-511 / 812-45-YK5
89 3.5 4 × 13, 1 × 13 8 × 13 35 ° 4 - 4.6 1432-89T45-513 / 813-45-YK5


77778888

 

 

 

10

FAQ

Q1: Naon waktos kiriman anjeun?
Biasana produk peryogi 20 dinten kanggo ngahasilkeun, dina waktos 3 dinten upami di bekel.
Q2: Naon cara pembayaran anu ditampi?
Kami satuju T / T, L / C, West Union, One touch, Money Gram, Paypal.
Q3: Kumaha upami Kiriman?
Dumasar kana jumlah anu sanés. Urang tiasa ngirimkeun ka anjeun ku Express, ku Air, Laut, sareng Train. Atan kirimkeun barangna ka agén Cina anjeun.
Q4: Kumaha carana ngontrol kualitasna?
Urang kedah parios & uji coba sadayana tombol sakedap sateuacan kintun.
Q5: Naha anjeun satuju urutan conto?
Leres, kami wilujeng sumping urutan sampel anjeun pikeun nguji kualitas kami.
Q6: Naha urang tiasa milih warna tombol bit?
Leres, kami gaduh emas, silvery, hideung biru pikeun pilihan anjeun.
Q7: Naha urang tiasa ngarobih tanda urang dina tombol bit?
Leres, urang tiasa nyirian tanda perusahaan anjeun dina tombol bit. (Kecuali urutan sampel)
Q8: Naha anjeun ngagaduhan jasa saatos dijual sareng jasa jaminan?
Sagala masalah Kualitas atanapi kuantitas sakali dikonfirmasi, kami bakal ngimbangan anjeun sami. Naon patarosan atanapi masalah urang bakal bales anjeun dina 24 jam.
Q9: Naha kuring tiasa percanten ka perusahaan anjeun?
Perusahaan kami parantos disahkeun ku pamaréntah Cina, sareng diverifikasi ku Ali baba Jaminan Perdagangan. 100% ngabalikeun duit tina Jaminan Jaminan Dagang .Ali baba tiasa ngajamin sadayana pamayaran anjeun. Ngan mesen ti AS!   

Perusahaan Kami
Hebei Gimarpol Mesin Téhnologi Co., Ltd mangrupikeun perusahaan patungan sarengEur ope Rakan, anu perenahna di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina. Perusahaan kami khusus ngasilkeun sareng ngekspor pertambangan batubara, sapertos mesin bor hidrolik sareng pneumatik, hateup bénténg sareng pangeboran, sapertos bor sareng rod bor sareng pabrik sorangan di Kota Shijiazhuang.
Kalayan pangalaman kami anu langkung saé pikeun langkung ti dasawarsa sareng ku insinyur profesional tim tim, urang fokus kana nyayogikeun solusi lengkep pikeun mesin pertambangan. Pasar target sacara bertahap dialihkeun tina pasar stik kubah ka pasar internasional, produk diékspor langkung ti tilu puluh nagara sareng daérah, kalebet Asia Tenggara , Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Afrika Kidul, Polandia, Rusia, Asia Tengah sareng sajabina, sareng ngadegkeun mérek sareng reputasi ininternational market anu saé.

12
1311313
14


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami