Batang bor anu diulirkeun

  • Drill pipe Threaded rod

    Pipa bor rod Threaded

    Rod bor tirus utami dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, panguat gunung, penambatan sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, paséa, jalan-jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina. Éta ngagaduhan umur jasa anu panjang. setrés ngalipet tinggi, mindahkeun énergi perkusi tina bor batu kana pangeboran sakedik teras kana batu.
  • Thread rods

    Batang benang

    Batang bor benang utamina dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, penguatan gunung, jangkar sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, tambang, jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina.