Bor Batu Pneumatik

  • Rock drill hand-held rock drill

    Bor batu bor batu dicekel

    Ayeuna urang gaduh alat anu unggul. Solusi kami diékspor ka Amérika Serikat anjeun, Inggris sareng sajabina, ngaraosan nami anu luhung di antara palanggan pikeun Cina Gold Supplier pikeun China Mining Yt28 Yt29A Air Hammer Rock Drill, Ngabagéakeun pamundut anjeun, jasa anu paling épéktip sigana bakal dipasihkeun kalayan pinuh haté.
  • Pneumatic rock drills

    Bor batu pneumatik

    Milarian alat anu idéal pikeun sadaya operasi pangeboran genggam? Bor batu Gimarpol mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Aranjeunna nawiskeun desain ramping, konsumsi hawa rendah sareng gampang ditanganan. Kalayan fitur éta, anjeun tiasa ngandelkeun performa tinggi, kateguhan sareng biaya perawatan murah.