Tentang Kami

about

Hebei Gimarpol Mesin Téhnologi Co., Ltd.
Solusi one stop anjeun pikeun mesin pertambangan.

Hebei Gimarpol Mesin Téhnologi Co., Ltd perenahna di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei. Gimarpol khusus pikeun ngahasilkeun sareng ngekspor alat pertambangan. Kisaran produk utama urang kalebet, rig bor, bit bor sareng rod bor. Sapertos rod tirus, batang benang, pahat sareng bit tombol sareng alat pangeboran tambang sanésna.

Gimarpol harta karun unggal kamungkinan kasempetan sareng tingali kapuasan unggal konsumén salaku tujuan urang. Kami parantos sareng bakal tetep nempel kana kapercayaan aslina urang pikeun nawiskeun sadayana palanggan jasa pangsaéna sareng parantos ngalaksanakeun kepuasan pelanggan ku harga kalapa, kontrol produksi anu unggul, jaminan kualitas anu ketat sareng pangiriman tepat waktu.

Kalayan pangalaman anu euyeub pikeun langkung ti dasawarsa sareng insinyur profesional sareng tim penjualan, kami fokus kana nyayogikeun solusi lengkep pikeun pertambangan. 

Kauntungan urang

Kami gaduh tim téknis anu kuat dina industri, puluhan taun pangalaman profesional,
tingkat desain anu saé, nyiptakeun intél-efisiensi épisiensi kualitas luhur.

Ngahaja Nyiptakeun

Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000.

Kualitas Anu Saé

Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun peralatan-kinerja tinggi, kakuatan téknis kuat, kamampuan ngembangkeun kuat, jasa téknis anu saé.

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

20191205041500762

Kunjungan Pelanggan

Dina awal April, palanggan Peruvian didatangan pabrik urang. Saatos ngadatangan pabrik, konsumén wareg ku alat produksi kami, bahan baku sareng prosés produksi maju. Saatos pamariksaan dina kualitas produk, para nasabah kalayan senang nandatanganan 200.000 paréntah pangadilan sareng kami, sareng ngarepkeun ngajaga kerjasama jangka panjang sareng kami.

Kunjungan Pelanggan

Dunya Pertambangan ka-23 Rusia parantos hasil di Crocus International Exhibition Center di Moskwa tanggal 25 April 2019.

Salila période paméran, Hebei SINOBUR Machinary Technology Co., Ltd. janten fokus daérah paméran. Salami periode paméran tilu dinten, kami nunjukkeun profesionalisme sareng profesionalisme ka sadaya pengunjung, ngajantenkeun stan kami pinuh.

a2491dfd

Perusahaan anu Diandelkeun & Tulus
Naha Anjeun peryogi Sadaya Jenis Bor?
Rakan Terpercaya anjeun

Dina akhir Méi, palanggan kami ti Amérika Serikat nganjang ka pabrik, diajar ngeunaan kakuatan pabrik kami, ngayakeun negosiasi di tempat, sareng nandatangan hubungan koperasi jangka panjang sareng kami.

Desain
%
Pangwangunan
%
Merek
%

20190829103131147

20190829103131147

Kaayaan Pabrik

Kalayan pangalaman anu euyeub pikeun langkung ti dasawarsa sareng insinyur profesional sareng tim penjualan
urang fokus kana nyayogikeun solusi lengkep pikeun pertambangan.

9

10

6

8

11

13

14

15