Pipa bor tirus

Pedaran pondok:

Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna. Panjang baja tirus diukur tina kerah dugi ka tungtung bit.


Detil Produk

Tanda Produk

56yu

Ngaran produk: Rod Rod
ltem No.:B19 B22
Warna: Hideung, Biru, Beureum atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuran: Salaku pamundut anjeun
Kauntungannana: Merk terkenal di jero negeri, kualitas luhur,
mastikeun pamariksaan sareng tés, jasa saatos penjualan anu saé.
Éféktif Lenath: 1000-4500 MM
Fitur: Mastikeun hirup pangeboran anu saé ku ngagunakeun tungsten karbida anu unggul.
Téhnologi las anu basi sareng asak mastikeun kualitas batang.
Perlakuan panas lntegrate mastikeun kualitas rod.
Pakét: Kasus kai atanapi sakumaha pamundut anjeun
MOQ: 100OPCS
Waktos Pangiriman: 3 davs saatos dikonfirmasi pamayaran

554

Rod Bor Tapered Gimarpol sareng bagian cuk héksagonal kanggo nyayogikeun bushing chuck rotasi. Biasana ngagaduhan kerah palsu kanggo ngajaga posisi rai anu mencolok dina bor batu, sareng bor bor anu tungtungna. Panjang baja tirus diukur tina kerah dugi ka tungtung bit. Liang biasana dibor dina paningkatan 0,6 m pikeun nampung panjang feed leg udara. Baja anu dibor diekstraksi sareng dituturkeun sareng diaméter bor batu anu diameter langkung alit dina panjang baja salajengna dina urutan.

Batang bor dibagi kana tilu kategori: batang kelly, rod bor sareng rod bor beurat. Urutan sambunganna nyaéta kelly (1) + pipa bor (n, ditangtukeun ku jero sumur) + pipa bor beurat (n, ditangtukeun ku desain rakitan alat bor).
Kelly
Kelly perenahna di ujung paling luhur senar bor, sareng aya dua jinis pasagi sareng héksagonal [3].
pangaruh
① Nalika ngebor, batang kelly cocog sareng inti sareng meja puter pikeun mindahkeun torsi rotasi taneuh kana batang bor pikeun ngajalankeun senar bor sareng bit bor pikeun muter;
② Bearing beurat pinuh tina senar bor;
③ Saluran sirkulasi cairan pangeboran.
struktur
Batang kelly diwangun ku sendi luhur sareng handap sareng awak pipa. Awak pipa gaduh dua struktur: tetragonal atanapi héksagonal (seuseueurna pangeboran minyak téstéronal); sendi luhur nyaéta benang awéwé kénca (gesper sabalikna), anu dihubungkeun sareng keran, sareng benang awéwé kénca kéngingkeun ngaléngkah nalika rotasi; sendi handap Éta benang jalu tangan katuhu, anu disambungkeun sareng pipa bor. Nalika damel, ujung luhur rod kelly sok aya di luhur permukaan meja puteran, sareng bagian handapna aya handapeun permukaan meja puteran.
Pipa bor
pangaruh
Pipa bor mangrupikeun bagian dasar tina senar bor. Fungsi utami nyaéta pikeun ngirimkeun torsi sareng ngangkut cairan pangeboran, sareng pikeun ngaliarkeun liang bolong teras-terasan ku pemanjangan pipa bor. Kusabab kitu, pipa bor ngagaduhan posisi anu penting pisan dina pangeboran minyak.
struktur
Struktur pipa bor Pipa bor didamel tina pipa waja seamless kalayan kandel témbok 9-11mm. Awak pipa sareng sendi téh butut dilas babarengan ku las gesekan.
Pipa bor beurat
Pipa bor beurat mirip sareng pipa bor minyak bumi, tapi ogé kolom baja kerung kalayan panjangna sakitar 10 méter. Nanging, beurat hiji rod langkung beurat tibatan pipa bor minyak, sareng kandelna témbok 2 dugi 3 kali tina batang bor. Batang bor anu langkung beurat disambungkeun antara batang bor sareng kerah bor pikeun nyegah karusakan kacapean kusabab robihna bagian silang senar bor. Éta ogé tiasa ngagentos bagian tina peran kerah bor, tapi gantung na saderhana, sareng operasi ngamimitian sareng ngaji gampang, anu tiasa ngahemat waktos ngamimitian sareng ngaji.
Aya dua diaméter héks baja standar - 22mm atanapi 25mm. Sareng bit sareng batang kami anu diruncing aya dina rupa-rupa sudut taper (7 derajat, 11 derajat, 12 derajat)

Rod Gimarpol's Tapered sayogi kalayan pangobatan panas frekuensi tinggi atanapi karbonisasi pinuh.

Sudut Taper: 7 °, 11 °, 12 °

Diaméter Soket : H19 , H22 , H25 MM

554y65

grgr

egrr54 5y4y6 rytytr tyr y54y


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami