Batang benang

Pedaran pondok:

Batang bor benang utamina dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, penguatan gunung, jangkar sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, tambang, jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Bagean # Panjangna beurat
MM FT / IN KG PON
T38 1220-6095 3'-20 ' 10.2-53.9 22.5-118.8
T45 1830-6095 6-20 ′ 21.6-89.4 47.6-197
T51 3050-6095 10'-20 ' 45.3-92.4 99.8-203.7
R32 2400-6400 7'11 ″ -21 ′ 15.3-50.3 33.7-110.8
R38 2400-6400 7'11 ″ -21 ′ 15.3-50.3 33.7-110.8

Batang bor benang utamina dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, penguatan gunung, jangkar sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, tambang, jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina. Éta ngagaduhan umur jasa anu panjang. sareng batang bor ogé ngalaman setrés ngalipet anu tinggi, mindahkeun énergi perkusi tina bor batu kana bit pangeboran teras kana batu.

Spésifikasi pikeun Bor Rod pikeun hidrolik, alat pangeboran palu luhur
Bahan Baja Alloy Struktural
Aplikasi Tunnel, Blasting, Mining, Quarrying, Piling, Industrial water-well, sareng infrasturkonstruksiKonstruksiFile drilling and Bolting, Bench Drilling, Production drilling, Long hole drilling
Jenis Thread H22, R25, R28, R32, R35, R38, T38, T45, T51, GT60, ST58, ST68
Jenis Rod Batang penyuluh, rod Drifter, rod MF, rod MF Drifter, tabung Pitunjuk, rod bor tirus, bor integral
Jinis Awak Jinis héksagonal, Jinis buleud
Rod Panjang 260mm ~ 6400mm
Desain Khusus Thread, Diaméter, Panjang, Warna tiasa disaluyukeun

555

Batang bor spiral disambungkeun tungtung nepi ka tungtung dina opat atanapi genep arah, nganggo spring pin otomatis ngonci atanapi semikircular pin, pin lempeng, pin ngawangun U, sareng buleud panjang pin ngawangun ngaganjel pikeun konéksi sareng posisi, anu tiasa sambung gancang. Éta merenah sareng gancang nyambung, ngagaduhan ciri beurat beurat, élastisitas tinggi, sareng henteu gampang dibengkokkeun. Dibandingkeun sareng pipa bor anu sanés, éta ngagaduhan kaunggulan anu jelas tina operasi anu merenah sareng kecepatan pangeboran gancang, janten disebat pipa bor spiral sambung gancang.
Batang bor spiral dianggo pikeun nuduhkeun opat batang bor Φ42mm, Φ69mm, Φ76mm, sareng 89mm. Penjualan kami diposisikan salaku sadayana batang bor gandeng pasagi atanapi héksagonal, sareng dina hartos anu lega, éta ogé kalebet batang bor sanés gandeng gancang; Kayaning pipa bor éksplorasi cai, pipa bor debit gas, pipa bor mariksa, pipa bor rotan, ukuran gedé sareng pipa bor spiral géologis

Huntu kolom sambungan benang utamina dianggo ku bor batu hidrolik (atanapi bor batu pneumatik) sareng batang bor hidrolik (batang bor hawa). Ngaliwatan sababaraha bentuk benang sareng batang bor, operasi pangeboran dilaksanakeun. Diaméter bit bor ditangtukeun ku ¢ 32- ¢ 203mm, utamina dianggo dina panambangan tambang bawah tanah, ranjau terbuka, bukaan tungku ledakan di pabrik waja sareng lapangan sanésna. Laju gancang sareng grinding anu merenah.

Alat bor anu diulirkeun: (R22, R25, R28, R32, R38, T38, T45, T51 thread)
Tombol bit thread (bor), tipe datar, tipe inti cekung, jinis balik gampang, tipe cekung balik gampang (diameter 51127mm)
Sambungan leungeun baju sareng ngirangan konektor: (R22, R25, R28, R32, R38, T38, T45, T51)
Butt shank: (R32, R38, T38, T45, T51 thread, sareng sajabana, tiasa dicocogkeun sareng Atlas Copco, Furukawa, Ingersoll Rand sareng perusahaan asing anu terkenal).
Rod bor: R25, R28, R32, R38, T38, T45, T51 benang sareng spésifikasi sanésna bor sareng rod bor awéwé sareng jalu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami