TH bor bit Taper bor bit

Pedaran pondok:

Bor Bor didamel tina paduan keras kelas sareng waja khusus, umumna dicocogkeun sareng bor batu tugas, pikeun ngebor liang batu dina diaméter 50mm. Alat-alat bor dianggo dina tambang metalurgi, éksplorasi géologis, pangwangunan konservasi cai, listrik, lalu lintas, torowongan, tambang, proyek batu pertahanan nasional jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan urang
Kami tiasa teras-terasan nyugemakeun para pelanggan anu kami hormati kalayan kualitas luhur anu saé, tag harga anu saé sareng pangrojong anu saé kusabab kami parantos nambihan spesialis sareng kerja keras sareng ngalakukeunana ku cara épéktip pikeun Pilihan Masif pikeun Cina Anbit 40mm Taper Button Bit pikeun Bor Pertambangan, Anjeun moal ngagaduhan masalah komunikasi sareng kami. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan di panjuru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun kerjasama bisnis.

Pilihan Massive pikeun China Rock Bor Bit, Button Bit, Kami komitmen pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun sareng ngarengsekeun masalah téknis anu anjeun tiasa pendakan sareng komponén industri anjeun. Produk sareng solusi anu luar biasa sareng pangetahuan luas ngeunaan téknologi ngajantenkeun kami pilihan anu dipikaresep pikeun konsumén.
1

Presentasi Produk
Bit Tirus Bor didamel tina paduan keras kelas sareng waja khusus, umumna dicocogkeun sareng bor batu tugas ringan, pikeun ngebor liang batu dina diaméter 50mm. Alat pangeboran dianggo dina tambang metalurgi, éksplorasi géologis, pangwangunan konservasi cai, listrik, lalu lintas, torowongan, tambang, proyek batu pertahanan nasional jst.

Bor saeutik Diameter NO * diaméterna tombol  Liang siram BeuratApprox

kg

P / N
mm inci Hareupeun Gauge sudut Hareupeun Samping
Tombol bit, rok pondok  2828

29

30

30

30

32

33

34

35

35

35

36

37

38

38

41

 

1 7/641 7/64

1 9/64

1 3/16

1 3/16

1 3/16

1 1/4

1 19/64

1 11/32

1 3/8

1 3/8

1 3/8

1 27/64

1 29/64

1 1/2

1 1/2

1 5/8

1 * 71 * 7

1 * 7

1 * 7

1 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

1 * 9

2 * 7

2 * 7

3 * 74 * 7

3 * 7

3 * 7

4 * 7

4 * 7

5 * 7

5 * 7

5 * 8

5 * 7

5 * 8

5 * 9

5 * 9

5 * 9

3 * 9

5 * 9

5 * 9

20 ° 35 °

40 °

40 °

35 °

30 °

40 °

35 °

35 °

35 °

35 °

35 °

35 °

40 °

40 °

35 °

35 °

11

1

1

1

1

2

1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

 

11

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

0.200.20

0,21

0,22

0,22

0,22

0,24

0,25

0,29

0,33

0,33

0,33

0,37

0,38

0,40

0,40

0,41

1431-281222-17 / 37-42-ZK51431-281222-17 / 47-45-YK5

1431-291222-17 / 37-45-YK5

1431-301222-17 / 37-42-ZK5

1431-301222-17 / 47-45-YK5

1431-301222-27 / 47-45-YK5

1431-321222-27 / 57-45-YK5

1431-331222-27 / 57-45-YK5

1431-341222-27 / 58-45-YK5

1431-351222-27 / 47-45-YK5

1431-351222-27 / 58-45-YK5

1431-351222-27 / 59-45-YK5

1431-361222-27 / 59-45-YK5

1431-371222-27 / 59-45-YK5

1431-381222-19 / 39-42-ZK5

1431-381222-27 / 59-45-YK5

1431-411222-27 / 59-45-YK5

Rok panjang 3233

33

35

38

41

1 1/41 19/64

1 19/64

1 3/8

1 1/2

1 5/8

2 * 72 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

2 * 7

5 * 75 * 7

6 * 7

6 * 7

5 * 9

5 * 9

35 ° 35 °

40 °

40 °

35 °

35 °

11

1

1

1

1

11

1

1

1

1

0.300.31

0,31

0,35

0,41

0,42

1435-321222-27 / 57-45-YK51435-331222-27 / 57-45-YK5

1435-331222-27 / 67-45-YK5

1435-351222-27 / 67-45-YK5

1435-381222-27 / 59-45-YK5

1435-411222-27 / 59-45-YK5

3536

38

41

1 3/81 27/36

1 1/2

1 5/8

2 * 72 * 7

2 * 7

2 * 7

5 * 95 * 9

5 * 9

5 * 9

35 ° 35 °

35 °

35 °

11

1

1

11

1

1

0.380.39

0,41

0,42

1435-351222-27 / 59-45-YK51435-361222-27 / 59-45-YK5

1435-381222-27 / 59-45-YK5

1435-411222-27 / 59-45-YK5

Tipe cross-bit 2930

32

33

36

38

40

41

1 9/641 3/16

1 1/4

1 19/64

1 3/8

1 27/64

1 1/2

1 37/64

1 5/8

12 * 812 * 8

12 * 8

12 * 8

12 * 8

12 * 8

12 * 8

12 * 8

14 * 8

-

-

-

-

-

-

-

 

11

1

1

1

1

1

1

1

22

2

2

2

2

2

2

2

0,250,26

0,30

0,32

0,36

0,39

0,43

0,46

0,49

1221-291222-12 / 8-42-Z251221-301222-12 / 8-42-Z25

1221-321222-12 / 8-42-Z25

1221-331222-12 / 8-42-Z25

1221-351222-12 / 8-42-Z25

1221-361222-12 / 8-42-Z25

1221-381222-12 / 8-42-Z25

1221-401222-12 / 8-42-Z25

1221-411222-14 / 8-42-Z25

2
333
4
6
9
5
7
9999


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami