Pipa bor rod Threaded

Pedaran pondok:

Rod bor tirus utami dianggo dina liang peledakan pangeboran, liang penjaga, panguat gunung, penambatan sareng liang rékayasa sanésna di ranjau, paséa, jalan-jalan luhur, jalan karéta sareng sajabina. Éta ngagaduhan umur jasa anu panjang. setrés ngalipet tinggi, mindahkeun énergi perkusi tina bor batu kana pangeboran sakedik teras kana batu.


Detil Produk

Tanda Produk

Kamajuan urang gumantung kana pakakas anu unggul, bakat anu luhung sareng kakuatan téknologi anu kuat pikeun Pabrik Profesional pikeun Cina Te Threaded Ends Longitudinal Submerged Arc Welded Carbon Steel Pipe API5l / ASTM A252 / ASTM A53 / En10219, Anjeun moal ngagaduhan masalah komunikasi sareng kami. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan di panjuru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun kerjasama perusahaan.
Pabrik Profesional pikeun Pipa Baja Cina, LSAW, Seueur barang anu saluyu sareng tungtunan internasional anu paling ketat sareng jasa pangiriman tingkat munggaran kami anjeun bakal dikirimkeun iraha waé sareng di tempat mana waé. Sareng kusabab Kayo nguruskeun sadaya spéktrum alat pelindung, konsumén urang henteu kedah nyéépkeun waktos balanja di sakitar.
21
kuy
ujyt
gfgg
Spésifikasi pikeun Bor Rod pikeun hidrolik, alat pangeboran palu luhur
Bahan: Baja Alloy Struktural
Aplikasi: Terowongan, Blasting, Mining, Quarrying, Piling, sumur cai Indutrial, sareng Konstruksi Infrastruktur
Facedrilling sareng Bolting, Pangeboran Bangku, Pangeboran Produksi, Pangeboran liang panjang
Jenis Thread: H22, R25, R28, R32, R35, R38, T38, T45, T51, GT60 , ST58, ST68
Tipe Rod: Rod penyambung, Rod Drifter, rod MF, rod Drifter MF, Tabung Pitunjuk, Rod Bor Tapered, Baja Bor integral
Jinis Awak: Jinis héksagonal, Jinis buleud
Panjang Rod: 260mm ~ 6400mm
CustomDesign: Thread, Diameter, Panjang, Warna tiasa disaluyukeun
Bentuk sambungan: jenis sambungan utas, jinis sambungan pasagi, jinis sambungan héksagonal
Gesper rata: Φ34.0mm, Φ42.0mm, Φ50.0mm
Tombol kerucut: Φ63.5mm, Φ73.0mm, Φ89.0mm
Jenis sambungan pasagi: F24, F.26, F30, F32
Jinis sambungan héksagonal: B34, B35, B41, B45, B55, B41-B42.5, B48-B49
Widang aplikasi: Cocog sareng pangeboran pangeboran jero sareng kaayaan géologis di luhur sedeng.

Kauntungan produk
Awak pipa bor didamel tina pipa baja paduan khusus géologis kualitas luhur, sareng gabungan pipa bor didamel tina waja struktural paduan kualitas luhur. Éta didamel ngalangkungan tekanan tinggi, pangobatan vakum, las gesekan, sareng pengerasan permukaan sacara umum. Ngolah benang nganggo peralatan ngolah otomatis anu maju pikeun sacara épéktip mastikeun yén masing-masing The akurasi pengolahan unggal produk. Éta ngagaduhan karakteristik kakuatan bending anu luhur, las teguh sareng efisiensi debit terak tinggi. Dibandingkeun sareng produk anu sami, kakuatan kacapean sareng kakuatan geser langkung ningkat.

Desain anu dibédakeun tina struktur sabeulah spiral ngagaduhan langkung seueur aplikasi pikeun kaayaan pangeboran géologis. Desain struktural sabeulah spiral tinggi cocog pikeun pangeboran pangeboran liang jero kalayan kaayaan géologis di luhur sedeng sareng keras, sareng desain struktural sabeulah spiral handap cocog pikeun kaayaan géologis lemes sareng lemes. Pangeboran kelim batubara sareng pangeboran solokan gas. Éta ngagaduhan ciri pelepasan slag épisién, tingkat liang pangeboran tinggi sareng henteu gampang nempel.
i78ui
oli
tyr
yhf


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami